Voor (aanstaande) mama's

Coachen van (aanstaande) mama’s

Moeders of aanstaande moeders zijn voor mij een bijzondere doelgroep. Natuurlijk omdat ik zelf een moeder ben. En om mij daarin gelijk kwetsbaar op te stellen, waren mijn zwangerschappen, bevallingen en de eerste periode daarna niet echt een roze of blauwe wolk. En ik heb ervaren dat het mij in die periode kwetsbaar maakt. Complicaties in mijn zwangerschappen is mij dus niet helemaal vreemd en vooral ook de impact die dat op je dagelijks leven heeft. Dat maakt (aanstaande) moeders voor mij zo’n bijzondere doelgroep.

Zwangerschap of bevalling

Als je zwangerschap of bevalling of juist de periode daarna net even wat anders loopt. Dat je merkt dat je (nog) steeds niet lekker in je vel zit. En eigenlijk niet goed weet waardoor dat komt. Ik heb zelf in de periodes van zwangerschap en geboorte mij best veel teruggetrokken, terwijl is misschien met relatief beperkte begeleiding of coaching al veel eerder lekker in mijn vel had gezeten.

Mijn passie

En dat is wat mijn passie van het coachen van moeders is: vanuit de kwetsbaarheid weer je kracht terug gaan vinden. En als niet coaching, maar psychologische begeleiding uiteindelijk nodig blijkt, dan verwijs ik graag door naar de psychologenpraktijk waarmee ik samen werk.

Is bovenstaand verhaal herkenbaar? Of herken jij je in een van onderstaande vragen?

  • Ben je moeder en is het elke keer weer balanceren tussen gezin, werk en ontspanning? En wil je graag aan de slag om balans terug te vinden en weer in je kracht kunnen staan?
  • Ben jij zwanger en vind je het lastig om te genieten van je zwangerschap? Is de zwangerschap vooral heel zwaar en wil je graag meer kunnen ontspannen?
  • Ben jij zwanger en wil je voorbereiden op het moederschap? En weet je nog niet goed hoe je daar invulling aan kunt geven?
  • Heb jij een zware bevalling gehad en merk je dat je (nog) niet je draai kan vinden? Dat de emoties hoog blijven zitten en hebt daar eigenlijk geen verklaring voor?
  • Is de roze wolk die je had verwacht, helemaal niet zo mooi als je dacht?

Als jij je herkent in een van deze vragen dan raad ik je aan contact met mij op te nemen om vrijblijvend met elkaar te bespreken wat mijn mogelijkheden zijn. Iedere vraag is maatwerk en dat vraagt voor een passend aanbod.

Een gratis kennismakingsgesprek face-to-face, via Skype of telefonisch (06-44309650) is altijd mogelijk. Of mail mij! Dé klik is bij coaching zo belangrijk dat die er echt moet zijn. En dat ik je het beste beoordelen na een persoonlijk gesprek.